#TTSTAE

Tattoos are Eternal


Ontdek hier projecten en evenementen.

TATTOOS ARE ETERNAL

Deze leuke advertenties zijn ondertussen overal te vinden. We kennen allemaal de slogan Diamonds Are Forever en deze is meer dan waar. Als je iemand een diamant geeft dan draagt ze die voor altijd. Maar wat als je nog verder wil gaan? Doe de liefde van je leven een tattoo cadeau en die zal voor altijd bij hen zijn. En wat nog leuker is, deze is zowel het perfecte geschenk voor vrouwen als voor mannen. 

IT'S GETTING REAL

Les Eastwood volgde een opleiding realisme bij meester tatoeeur Frank The Butcher uit Houthalen. Deze roos is het resultaat! 

We hebben 25% korting gegeven aan de eerste 10 die een realistische tatoeage willen. Deze zijn allemaal de deur uit en een deel zijn ook al gezet. 

CADEAUBONNEN en POSTKAARTJES

We ontwierpen cadeaubonnen in de sfeer van de liefde. Geef een tattoo aan je geliefde, je zus, je beste vriend, een cadeau voor het leven. Of geef een bon om een koppeltattoo te laten zetten en laat heel de wereld zien hoe veel jullie van elkaar houden. 

We hebben ook nog steeds leuke postkaartjes om gratis mee te nemen! 

ONZE VOLGENDE CONVENTIE

Momenteel zijn er al heel wat conventies afgelast. Hopelijk volgend jaar wel! Check zeker hier of er conventies aankomen, je kan dan een bezoekje brengen of je plaatsje boeken om daar getatoeëerd te worden. 

Copyright © Alle rechten voorbehouden