Corona

Corona Maatregelen en algemene info

Hier informeren ik jullie over de extra maatregelen die genomen moeten worden wegens de Coronacrisis. Gelieve dit  aandachtig te lezen alvorens je naar de shop komt. Bij overtredingen ben ik genoodzaakt om het werk te stoppen en zal de volledige sessie aangerekend worden.

Alvast bedankt voor het begrip. 


CONTACT OPNEMEN


 • Telefonisch ben ik enkel bereikbaar als ik niet aan het tatoeëren ben. Dit om zo veel mogelijk te vermijden dat ik het mondmasker moet afnemen wanneer er een klant aanwezig is. 
 • Je kan me dus best bereiken via het contactformulier op de website, via mail, contact@tattoo-thesaloon.com of een privé-bericht naar de facebook pagina  www.facebook.com/TattooTheSaloon
 • Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.
 • De shop en privé blijven volledig gescheiden daarom wordt alles wat privé binnen komt zoals op onze gsm-nummer of op ons privé Facebook-account NIET beantwoord. Bedankt om hier rekening mee te houden.


RICHTLIJNEN

 • Er mag enkel gewerkt worden op afspraak, ook voor het bespreken van een ontwerp. Er wordt aangeraden om zo veel mogelijk besprekingen digitaal te doen.
  Je kan dus niet onaangekondigd binnen springen in de shop. Neem contact met me op en dan kijken ik wanneer je kan langskomen. 
 • Kom niet naar de shop als je ziek bent of symptomen hebt! Je zal de toegang ontzegd worden bij twijfel. 
 • Nies of hoest in een papieren zakdoek en gooi deze weg in een afgesloten vuilnisbak. Er staan papieren zakdoekjes tot je beschikking in de shop. Kom niet met je handen aan je gezicht.
 • Enkel de klant wordt toegelaten, familie, vrienden, … zal de toegang ontzegd worden, tenzij mensen met een beperking die hulp nodig hebben. 
 • De tattoo-artiest opent de deur, wacht dus buiten tot ik voor jou de deur kom open doen. 
 • Bij het binnenkomen geef je geen hand en raak je niets aan. De social distancing moet ook zo veel mogelijk gerespecteerd worden.
 • Je zal worden gevraagd om de handen te ontsmetten, handontsmetting staat ter beschikking in de shop. 
 • Je bent verplicht een mondmasker te dragen tijden de gehele afspraak. Indien je er geen hebt kan je er één aankopen in de shop. 
 • Bereid je goed voor door: goed uitgerust te zijn, geen alcohol of drugs te gebruiken (ook de dag ervoor niet) en goed gegeten te hebben. Je kan iets meenemen om te drinken met suiker om flauwtes tegen te gaan.
 • De artiest laat de klant buiten. 


JE AFSPRAAK - PRIJZEN - VOORSCHOTTEN

 • Als je symptomen hebt gelieve dit dan te melden en je afspraak te verzetten. Ook als je in contact bent gekomen met iemand die besmet is neem ik liever geen risico's.

 • Afspraken worden online gemaakt, nadat je me gecontacteerd hebt, laat ik je weten wat voor een sessie je nodig hebt en krijg je een mail om je wachtwoord aan te maken. Je zal de keuze krijgen om een kleine sessie, een halve dagsessie of een hele dagsessie te boeken. Je zal daar ook prijzen bij zien staan, dit is telkens de maximumprijs.
  Telkens kies je 1 optie en 1 datum, wil je nog afspraken bij maken dan start je het proces opnieuw.

 • Een kleine tatoeage kost tussen de 65 en de 200 euro, we spreken af wat de prijs zal zijn of ik zie hoe lang ik effectief bezig ben. In de agenda staat 200 omdat het de maximum is.
  Een halve dagsessie bedraagt 3u, dat kan van 10u tot 13u, van 14u tot 17u of van 19u tot 22u. Je betaalt een vast bedrag van 275.
  Een hele dagsessie is 6u, van 10u tot 16u, enkel op dinsdag en vrijdag, je betaalt een vast bedrag van 500, voor realisme staat dat bedrag op 600. (realisme is het exact overnemen van een foto op je huid, zoals een portret)

 • Het uurtarief bedraagt 135, als je dus een halve dagsessie boekt dan heb je al een voordeel vanaf we over de 2u gaan. Bij een hele dag start je voordeel vanaf 3u en 3 kwartier en bij realisme vanaf 5u en half, wat je bij deze stijl zeker moet rekenen van tijd.
  Let wel op, als je niet kan volhouden en ik moet stoppen wordt de hele sessie aangerekend.

 • Voor elke afspraak die je maakt wordt er een voorschot gevraagd van 20%, dat voorschot wordt dan ook bij elke afspraak van het bedrag afgetrokken. Dus NIET meer 1 voorschot voor alle afspraken dat op het einde werd afgetrokken.
  Het voorschot dient online betaald te worden, hier heb je 2u de tijd voor, anders gaat je plaatsje naar de volgende.
  Binnen de 4 weken voor je afspraak afzeggen is voorschot kwijt.

 • Zoals je ziet is het wel wat strenger geworden i.v.m. de voorschotten, spijtig genoeg moet ik dit doen omdat er te veel last minute wordt afgezegd zonder goede reden of mensen niet komen opdagen.
  Als je een afspraak maakt is daar al heel wat tijd in gestoken, het bespreken en mailen bijvoorbeeld. 4 weken voor je afspraak wordt er nagekeken of ik alle info heb. Je komt in mijn planning om te ontwerpen en ik start met het creatief proces, daarom niet dat ik al iets op papier heb maar je ontwerp krijgt wel vorm in mijn hoofd en ik doe desnoods nog wat opzoekwerk.
  Als dit dan ineens veranderd is dat heel lastig om mijn planning overhoop te gooien en je te vervangen door iemand anders, vandaar dat er dus 4 weken staat in verband met het kwijt zijn van je voorschot. Ik hoop op die manier dat iedereen even nadenkt alvorens een afspraak in te boeken en ook om op tijd te annuleren.
  Natuurlijk ben ik geen onmens en weet ik ook dat je onverwacht ziek kan zijn, maar daar vraag ik wel een doktersattest voor want ook hier is er veel misbruik geweest in het verleden. Bedankt voor je begrip.

 • Als je niet komt opdagen zonder te verwittigen ben je zoals altijd je voorschot kwijt. Als je me wel inlicht, ook al is het de dag ervoor kan je je voorschot behouden als je afspraak wordt verzet naar een andere datum. 
 • Als je je afspraak wenst te annuleren gelieve dit ZELF te laten weten.
 • Je afspraak staat persoonlijk op jou naam en kan niet doorgegeven worden aan iemand anders. Dat geldt ook voor je voorschot.
 • Als je niet komt op je afspraak zonder te verwittigen, annuleer ik automatisch al je overige afspraken.
 • Nieuwe afspraken worden altijd gemaakt rekening houdend met de bestaande wachttijden.
 • Mijn werkwijze staat niet toe om op deze regels uitzonderingen te maken, aangezien er voor iedereen een uniek ontwerp wordt getekend.

 

DE VOORBEREIDING - JE ONTWERP - BELANGRIJKE MOMENTEN

 • Als ik voor jou iets moeten uittekenen is de makkelijkste manier nog steeds langskomen om je ontwerp te bespreken, dit kan enkel op afspraak. Bereid je goed voor zodat je me zo goed mogelijk kan uitleggen wat je graag wil.  
 • Heb je een ontwerp of is het heel duidelijk hoe het moet worden, dan kan je me via mail of messenger ook contacteren.  
 • Vroeger liet ik je terugkomen om naar het ontwerp te komen kijken, nu maak ik daar een uitzondering op. Ik stuur je je ontwerp door via mail of messenger. Daarom is het ook heel belangrijk dat je een voorschot hebt betaald, anders maak ik geen ontwerp.

  

BETALINGEN

 • Je kan cash betalen of via Payconiq/bankapp (check de daglimiet bij je bank). De bancontact hier in de buurt is gesloten sinds oktober 2021. 
 • Op het einde van je afspraak betaal je voor die dag, het voorschot van die afspraak wordt er ook meteen afgetrokken.
 • Er kan niet achteraf betaald worden!

 

NAVERZORGING EN BIJWERKEN

 • Je krijgt na de plaatsing van je tatoeage uitleg over hoe je ze moet verzorgen, zowel mondeling als op papier. Volg deze instructies nadrukkelijk op, je bent zelf verantwoordelijk voor een goede genezing van je tatoeage.
  1. Was de tattoo met warm waterr en een vlakke hand.
  2. Dep de wonde na het wassen voorzichtig droog.
  3. Smeer in met een dun laagje Hustle Butter, verkrijgbaar in de shop. (is je zelf op of kwijt, ga dan naar de apotheker)
  4. Herhaal 3 à 4 x per dag gedurende een week, daarna kan je dit afbouwen naar 2 x per dag, een week later naar 1 x per dag.
 • Hou je aan de regels, toon respect voor mijn werk door je tatoeage ook effectief goed te verzorgen.
  1. Niet krabben of pulken aan de tatoeage, de huid gaat vervellen bij het genezen en deze velletjes komen er vanzelf af bij het schoonmaken met water.
  2. Draag geen pleisters of verband over de tatoeage.
  3. Draag geen strakke of vuile kleding op de wonde.
  4. Vermijd gedurende een week contact met zout- of chloorwater, maak ook geen gebruik van sauna of stoombad.
  5. Stel de tatoeage niet bloot aan de zon of zonnebank gedurende een maand. Gebruik na genezing een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen. 
  6. Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen kleurverandering van de wonde altijd contact op met de huisarts.
 • Het kan gebeuren dat je tatoeage wat bijwerking nodig heeft. Er moet minstens een maand tussen zitten voor dit kan gebeuren. Laat me binnen de 3 maanden weten of dit nodig is en het bijwerken is gratis. Na drie maanden kost dit €50,-.
 • Heb je een afspraak om bij te werken en je annuleert deze binnen de 48u voor je afspraak, dan boek ik je opnieuw in maar is het bijwerken niet meer gratis.